Home Гроші Комунальні аптеки та лікарні Житомира зможуть купувати ліки у «Дарниця» за прямими...

Комунальні аптеки та лікарні Житомира зможуть купувати ліки у «Дарниця» за прямими договорами, – Зубко

208

Фармацевтична компанія «Дарниця» готова укладати прямі договори з комунальними аптеками і лікарнями Житомира та відпускати по заводській ціні «Парацетамол» та інші лікарські засоби, необхідні для лікування пацієнтів, у яких діагностовано коронавірус.

Про таку домовленість з фармацевтичною компанією заявив Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України у 2014-2019 роках під час брифінгу у місті Житомир.

«Сьогодні житомирський бізнес об’єднався з компанією «Дарниця» у форматі «be to be» у спільному протистоянні поширенню епідемії COVD-19. Насамперед, мова йде про захист медиків та безпосередня допомога житомирянам. Так ГО «Житомир, зроби голосніше!» вже закупила 3 000 упаковок препарату «Парацетамол» для амбулаторій міста Житомир», – зазначив Геннадій Зубко.  

Нагадаємо, 24 березня фармацевтична компанія «Дарниця» заявила про зміни планів виробництва лікарського засобу Парацетамол-Дарниця задля першочергового забезпечення населення противірусними та жарознижуючими засобами. Так, до кінця місяця буде випущений 1 мільйон упаковок препарату, який надійде до українських аптек. В наступні місяці Дарниця готова забезпечити попит на цей препарат.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here