Home Гроші Група Ковальська інвестувала 80 млн грн виробництво щебня в Коростенському районі

Група Ковальська інвестувала 80 млн грн виробництво щебня в Коростенському районі

193

ПБГ Ковальська отримає можливість продавати щебінь зовнішнім партнерам, заявив гендиректор групи.

Промислово-будівельна група Ковальська спрямувала 80 млн грн на модернізацію кар’єру ТНК Граніт у Коростенському районі Житомирської області, повідомили у групі.

Протягом дев’яти місяців було введено в експлуатацію 17 одиниць нового обладнання українського, фінського, французького та китайського виробництва.

ТРК Граніт щороку виробляє до 1,4 млн кубометрів щебня, оновлення обладнання дасть можливість збільшити обсяги видобутку на 20%.

«Відтепер наші потужності дозволяють не тільки забезпечити якісною сировиною групу компаній Ковальська, а й мати можливість продавати щебінь зовнішнім партнерам», — зазначив гендиректор групи Сергій Пилипенко.

Як повідомлялося, у вересні 2019 року ПБК Ковальська купила один із найбільших заводів з виробництва газобетону в Україні.

Промислово-будівельна група Ковальська працює на будівельному ринку України з 1956 року, є провідним виробником будівельних матеріалів, девелопером і забудовником. Група об’єднує 8 заводів-виробників будівельних матеріалів, які відомі в Україні під брендами Бетон від Ковальської, Авеню, Siltek.

До складу компанії також входять Омелянівський гранітний кар’єр на Житомирщині та вапняковий і піщаний кар’єри у Львівській обл., які виготовляють продукцію під брендом Ковальська Граніт.

Штат групи — понад 4,5 тис. працівників.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here