Home Гроші Дебой обіцяє гарячу воду навіть влітку. Тільки наступного року

Дебой обіцяє гарячу воду навіть влітку. Тільки наступного року

124

 140,6 тис. грн фінансової допомоги отримали двоє підприємців Баранівської ОТГ у рамках пілотного проєкту «Рука допомоги».


На що спрямували кошти, які умови праці створили – оглянула 24 липня обласна комісія з реалізації проєкту.

У 2018 році відповідно до умов проєкту поворотну безвідсоткову фінансову допомогу отримали у Баранівській ОТГ 2 учасника: Валентин Багрій та ПП «Термінал – Сервіс».

Валентин Багрій, зареєструвавшись підприємцем, започаткував власну справу з надання послуг з ремонту автомобілів (створення СТО). Фінансова допомога у сумі 70,2 тис. грн спрямована на придбання необхідних матеріалів для будівництва приміщення під СТО та інструментів для роботи.

ПП «Термінал – Сервіс», працевлаштувавши двох осіб (один – з числа членів малозабезпечених сімей, другий – учасник АТО), отримало фінансову допомогу у сумі 70,4 тис. грн для закупівлі ґрунтообробної техніки.

Учасники поінформували членів комісії щодо виконання умов пілотного проєкту.

Зокрема, Валентин Багрій здійснює послуги з ремонту автомобілів, своєчасно сплачує податки та страхові внески, розпочав будівництво власного приміщення під СТО.

На ПП «Термінал – Сервіс» у січні 2019 року відповідно до умов договору було створено 2 робочих місця та працевлаштовано на посаду тракториста Сицінського Р. А. та на посаду комірника Стрільчука Д.М. Виплата заробітної плати та обов’язкових платежів до бюджету здійснюється своєчасно.

Зазначений проєкт за підтримки Світового банку впроваджувався Міністерством соціальної політики України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.12.2015 № 1154 на території Баранівської ОТГ. Метою його є відпрацювання практики допомоги малозабезпеченим громадянам та внутрішньо переміщеним особам у працевлаштуванні та повернення таких громадян на ринок праці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here