Home Гроші Апарати ШВЛ від Tesla, дезінфектори Dior та маски Zara – як світовий...

Апарати ШВЛ від Tesla, дезінфектори Dior та маски Zara – як світовий бізнес бореться із коронавірусом

164

Світовий бізнес активно перепрофільовує свої виробництва на першочергові потреби для боротьби з коронавірусом.

Tesla та Ford вироблятимуть апарати штучної вентиляції легень

Компаніям-автовиробникам Ford Motor Co, General Motors Co та Tesla Inc дозволили виробництво апаратів штучної вентиляції легень та іншого медичного обладнання.

Про це заявив президент США Дональд Трамп:

"Ford, General Motors та Tesla отримали зелене світло для запуску виробництва апаратів штучної вентиляції легень та інших металевих продуктів, ШВИДКО! Давайте, керівництво автоіндустрії, подивимось, які ви класні?".

Джорджіо Армані виділяє 1 млн євро та друкує зворушливі слова для медиків

Італійський дизайнер Джорджіо Армані викупив шпальти 60 італійських газетах, щоб подякувати співробітникам системи охорони здоров’я Італії за важку роботу в умовах поширення пандемії коронавірусу.

«Дуже зворушливо бачити, як ви працюєте, незважаючи на труднощі, і які зусилля докладаєте — тепер весь світ про них знає. Я думаю, що мої почуття також пов’язані з моїм власним бажанням стати лікарем, коли я був молодим і шукав свій шлях. Вся компанія Giorgio Armani хоче підтримати всіх вас: від санітара до медсестри, від сімейного лікаря до всіх фахівців у цьому секторі. Я особисто хочу висловити вам підтримку», — цитували Армані в основних щоденних, спортивних та регіональних газетах Італії.

Крім того, компанія Giorgio Armani пожертвувала €1,25 мільйона на боротьбу з коронавірусом. Кошти передали італійським лікарням.

Christian Dior, Givenchy та Guerlain виробляють безкоштовні санітайзери

Концерн Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH), котрому належать заводи відомих французьких виробників парфумів, буде використовувати свої лінії з випуску парфумерії для виробництва дезінфекційних засобів для рук.

Антисептики безкоштовно доставлятимуть у медичні заклади Франції.

Захисні маски від Zara

Компанія Inditex, яка володіє брендами Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Uterqüe і Oysho, заявила про те, що буде допомагати лікарям Іспанії у боротьбі з епідемією коронавірусу. Частину виробництва вже перебудували під виготовлення медичних халатів і масок. Також компанія пообіцяла надати свою мережу логістики і постачальників для задоволення нагальних потреб Іспанії.

Нагадаємо, служба «Екотаксі» у Житомирі запропонувала безкоштовний підвіз для медиків.

Читайте також: Коронавірусна мода – медичні маски стають популярним аксесуаром.

Більше новин про коронавірус – zhytomyrvscovid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here