Home Політика Вікторію Краснопір призначили на посаду заступника Житмирського міського голови з соціально-гуманітарних питань

Вікторію Краснопір призначили на посаду заступника Житмирського міського голови з соціально-гуманітарних питань

124

Під час тридцять другої сесії Житомирської міської ради, 1 березня, депутати затвердили на посаді заступника з питань діяльності виконавчих органів ради, а саме соціально-гуманітарних питань, Вікторію Краснопір.

Також 33 депутати підтримали заяву на звільнення заступника з питань діяльності виконавчих органів ради Матвія Хренова.

"Дякую всім за вітання та гарні слова. Вдячність депутатському корпусу міської ради за підтримку та настанови. Це робота, багато в чому нова та складна. Але вірю, що спільними зусиллями ми будемо працювати на наше місто і його мешканців. Адже гуманітарна сфера стосується кожного, і вона має бути людяною та якісною", – прокоментувала своє призначення Вікторія Краснопір.

Читайте також: У міського голови Житомира новий заступник – Світлана Ольшанська.

Вікторія Краснопір має дві вищі освіти.

У 1989 році з відзнакою закінчила Київський торговельно-економічний інститут, технологічний факультет, спеціальність «технологія та організація громадського харчування», отримала кваліфікацію «інженер-технолог».

 У 2001 році закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом  за спеціальністю «правознавство», отримала кваліфікацію «юрист».

Трудова діяльність:

2000-2001 рр. – спеціаліст 1 категорії з контролю за роботою підприємств торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування  Богунської районної ради м. Житомира.

2001-2005 рр. –  спеціаліст 1 категорії, головний спеціаліст відділу торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Житомирської міської ради.

2005-2011 рр. – заступник начальника Житомирського обласного управління у справах захисту прав споживачів Держспоживстандарту України.

З 2012 року працює в Житомирській міській раді на посадах директора департаменту власності та ринкового регулювання, начальника управління праці та соціального захисту  населення, директора департаменту праці та соціального захисту населення, департаменту соціальної політики міської ради.

Безпартійна.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here