Home Політика Управлінням екології та природних ресурсів Житомирської ОДА керуватиме Оксана Ревенко

Управлінням екології та природних ресурсів Житомирської ОДА керуватиме Оксана Ревенко

109

 З 12 вересня 2017 року на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації призначена Оксана Ревенко.

 
Відповідне розпорядження про призначення на посаду підписав голова ОДА Ігор Гундич.

«Призначити Ревенко Оксану Михайлівну на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації як переможця конкурсу з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 12 вересня 2017 року», – йдеться у документі.

Довідково:

Ревенко Оксана Михайлівна народилась 10 грудня 1969 року. Має дві вищі освіти: у 2012 році закінчила Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Системотехнік», а в 2006 – Інститут землевпорядкування та земельного кадастру при НАУ в м. Києві за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр».

Трудова діяльність:

1989-2000 рр. – провідний інженер, інженер-картограф, копіювальниця в групі геослужби управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради.

2001-2003 рр. – провідний інженер-картограф землевпорядник, провідний інженер технічного відділу AT «Житомирбудрозвідування».

2003-2006 рр. – головний спеціаліст з земельних питань, начальник відділу земельних відносин та кадастру Головного управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради.

2006-2010 рр. – заступник начальника управління та начальник управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради.

2010-2017 рр. – фізична особа-підприємець. Фаховий напрямок – консультаційна діяльність в галузі земельного права та у сфері містобудівної діяльності та представництво в судах. Землевпорядкування.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here