Home Політика Помічник регіонала Рижука працює радником у свободівця Кізіна з питань свободи слова....

Помічник регіонала Рижука працює радником у свободівця Кізіна з питань свободи слова. СПИСОК

173

У штаті апарату обласної адміністрації передбачена посада одного радника та одного помічника. Відповідно, помічником голови ОДА Сидора Кізіна працює Єгор Лучинкін, а радником – депутат міської ради Сергій Онищук. Тільки ці двоє людей отримують зарплату з бюджету, а ще 29 радників працюють на громадських засадах.

Про це «Першому Житомирському» повідомили в ОДА у відповідь на інформаційний запит.

На громадських засадах голові ОДА допомагають аж 29 радників. Іще один депутат міської ради від «Свободи» Валентин Стойко став радником з питань розвитку альтернативних видів палива та торф’яної галузі.

Радником з питань свободи слова та інформації в Кізіна є Михайло Жайворон, який працював помічником колишнього очільника ОДА регіонала Сергія Рижука.

Також радником з питань економічного розвитку, фінансів та зовнішньоекономічної діяльності є Ігор Орлов, який свого часу працював заступником голови ОДА.

Керівник міської організації ВО «Свобода» Віктор Брокарєв є радником Кізіна з медичних питань.

Олександр Красноштан, якого Кізін лобіює на посаду начальника департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму також радник на громадських засадах.

Як повідомляють в ОДА, усі радники, які працюють на громадських засадах, отримали посвідчення відповідного зразка і вони не є державними службовцями.

СПИСОК радників голови ОДА Сидора Кізіна,

які працюють на громадських засадах

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here