Home Політика Начальник управління ОДА, якого затримали на хабарі, ще у грудні написав заяву...

Начальник управління ОДА, якого затримали на хабарі, ще у грудні написав заяву на звільнення

501

Начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Вадим Войцешук буде звільнений вже завтра, 27 січня, – після виходу з відпустки.

Про це повідомив голова ОДА Ігор Гундич під час спілкування із журналістами. 

«Вадим Валерійович – це "цікавий кадр". Коли я прийшов на посаду, то першим, із ким я провів розмову, що не бачу його у своїй команді, був Войцешук Вадим Валерійович. Після цього він почав ходити на лікарняні, а 14 грудня 2016 року написав заяву на звільнення із виходом у відпустку, щоб  знайти собі роботу. Відпустка у нього закінчується завтра – знайшов «роботу». Вже підготовлено проект розпорядження про звільнення Войцешука Вадима Валерійовича, яке ж завтра буде підписано», – прокоментував керівник області.

Ігор Гундич повідомив, що не бачив начальника управління екології та природних ресурсів у своїй команді, бо вже була інформація про те, що керівник управління намагається перевести певні питання на комерційну основу.

Нагадаємо, вчора, 25 січня, за повідомленням прокуратури у Житомирській області, було затримано на хабарі начальника управління екології та природних ресурсів ОДА Вадима Войцешука.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here