Home Політика На сесії облради нагородили освітян, лікаря та командувача ВДВ

На сесії облради нагородили освітян, лікаря та командувача ВДВ

134

Голова обласної ради Володимир Ширма оголосив відкритою сьому сесію обласної ради сьомого скликання. У сесійній залі зареєструвалися і працюють 59 депутатів.

На початку засідання голова обласної ради Володимир Ширма представив депутатському корпусу новопризначеного голову обласної державної адміністрації Ігоря Гундича і побажав йому успіхів у роботі, терпіння, тісної та плідної співпраці з обласною радою та депутатами для вирішення нагальних питань на благо Житомирщини.

Далі Володимир Ширма та Ігор Гундич вручили високі державні нагороди.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм указами Президента України нагороджено Орденом "За заслуги ІІІ ступеня" Миколу Паламарчука, директора державного навчального закладу «Новоград-Волинське вище професійне училище».

Присвоєно почесне звання «Заслужений вчитель України» Ніні Швидкій, вчителю початкових класів Іванопільської гімназії Чуднівської районної ради.

Також нагороджено Грамотами обласної ради і цінними подарунками за сумлінну працю, вагомий внесок у патріотичне виховання молодого покоління, активну депутатську діяльність та з нагоди Дня захисника України Михайла Забродського, командувача високомобільних десантних військ ЗСУ і Тараса Собка, головного лікаря комунальної установи «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради.

Наразі депутати почали узгоджувати порядок денний.

 

У роботі сесії беруть участь народний депутат Олексій Ленський, голова, заступники голови, керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, голови районних рад, міські голови, голови райдержадміністрацій, керівники обласних об’єднань, організацій та установ, представники засобів масової інформації.

 

 

За матеріалами прес-служби облради


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here