Home Політика На позачерговій сесії розглянуть питання про заборговані зарплати житомирським медикам

На позачерговій сесії розглянуть питання про заборговані зарплати житомирським медикам

106

 Двадцять шоста (позачергова) сесія Житомирської міської ради сьомого скликання відбудеться  26 вересня 2017 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради.

Читайте також: У Житомирі медики через заборговану зарплату перекрили Бердичівську

На розгляд ради внесено таке питання :


Про ситуацію з виплати заробітної плати працівникам закладів охорони здоров’я міста Житомира у зв’язку із недостатнім обсягом затвердженої медичної субвенції на 2017 рік.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин підтримує медичних працівників міста та разом з ними вимагає виплати заборгованої їм зарплати медичним працівникам. До кінця року передбачається заборгованість медичним працівникам у сумі 63 млн грн.

У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася з виплатою зарплати медпрацівникам Сергій Сухомлин вчергове поїде з робочим візитом в Міністерство охорони здоров’я та Міністерство фінансів щодо виплати заборгованої зарплати житомирським медпрацівникам.

«Боргувати заробітну плату ніхто не має права. Держава повинна виконати свої зобов’язанням перед Житомирськими медиками, – сказав міський голова, – Частину коштів ми можемо виділити з міського бюджету, та це вцілому не виправить ситуацію. Заборгованість всеодно буде зростати. У бюджеті міста коштів, щоб повністю перекрити заборгованість – немає».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here