Home Політика На особистий прийом у райони я буду їхати тоді, коли мене ніхто...

На особистий прийом у райони я буду їхати тоді, коли мене ніхто не чекає, – голова ОДА

342

 

Минулого тижня голова ОДА Ігор Гундич запровадив відеоприйом громадян.

Даний вид прийому створено як додатковий метод комунікації із населенням.

«Я, як голова облдержадміністрації, провожу два особисті прийоми в місяць у кабінеті. Тепер буду проводити і відеоприйоми. А в райони я буду їхати тоді, коли мене там ніхто не чекає. Я не хочу чути фальш, а навпаки – більш відверті запитання від людей. Можливо, навіть, щоб хтось із громади сказав, як працюють представники влади у тому чи іншому районі», –зазначив Ігор Гундич.

Для того, аби потрапити на відеоприйом до голови ОДА, необхідно на сайті Житомирської облдержадміністрації у рубриці «Відеоприйом громадян», за спеціальною формою подати заявку на вільну дату і час відеозв’язку із головою ОДА. Найближчий відеоприйом запланований вже на 26 січня 2017 року і триватиме з 18.00 год. до 19.30 год.

Якщо ж хтось не має відповідного обладнання (комп’ютера та веб-камери), або громадянин не зможе зареєструватися та налаштувати необхідні параметри – для цього потрібно просто звернутися до РДА. У кожній із них буде відповідне технічно облаштоване місце, звідки можна виходити на зв’язок.

Голова ОДА планує проводити відеоприйоми систематично і в основному не в робочий час – для зручності населення.

Як повідомляє прес-служба ОДА, найближчий відеоприйом, на який вже відкрита реєстрація, запланований на 26 січня 2017 року з 18.00 до 19.30 год.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here