Home Політика Голова ОДА хоче зобов’язати Держгеокадастр надавати пріоритет учасникам АТО з Житомирщини в...

Голова ОДА хоче зобов’язати Держгеокадастр надавати пріоритет учасникам АТО з Житомирщини в оформленні земельної документації

105

Голова ОДА Ігор Гундич ініціює перед депутатами обласної ради розгляд питання щодо розподілу земель сільськогосподарського призначення насамперед серед учасників АТО.

Відповідний лист з проектом рішення на сесію голова ОДА підписав та направив до Житомирської облради 4 жовтня.

«Виконую свою обіцянку перед учасниками АТО – щодо розподілу земель сільськогосподарського призначення. Моя принципова позиція, яку подам на розгляд депутатів обласної ради як проект рішення. Маємо зобов’язати ГУ Держгеокадастру в області при оформленні документації із землеустрою надавати перевагу громадянам, що проживають на території Житомирської області. Звичайно, у пріоритеті – учасники АТО! Сподіваюся, що депутати і бійці АТО це підтримають», – коментує свою ініціативу Ігор Гундич.

Згідно з документом, рішення щодо розподілу земель сільськогосподарського призначення вноситиметься на сесію у зв’язку із збільшенням напруженості на Житомирщині, яка викликана невдоволенням учасників АТО роботою Головного управління Держгеокадастру в області.

Як повідомляє прес-служба ОДА, чергова сесія облради відбудеться 2 листопада 2017 року.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here