Home Політика Активісти ДемАльянсу розклеїли листівки про винагороду в 50 тисяч за мера-корупціонера

Активісти ДемАльянсу розклеїли листівки про винагороду в 50 тисяч за мера-корупціонера

116

Зранку понеділка на всіх інформаційних дошках міста житомиряни можуть бачити оголошення про можливість заробити 50 000 грн за боротьбу з корупційними діяннями міського голови.

Партія «Демократичний Альянс» обіцяє організаційну та юридичну підтримку тим, хто спільно виступить проти мерів-корупціонерів. Якщо справа корумпованого чиновника опиниться в суді, то учасники кампанії отримають обіцяну винагороду після відповідного вироку.

Кошти на кампанію виділяються партією з антикорупційного бюджету, публічно зібраного у 2012 році.

«З корупцією потрібно боротись всіма доступними законними способами. Якщо люди не готові вступати в конфронтацію з корупціонерами ми готові стимулювати їх фінансово, а також надавати юридичну та іншу допомогу», – зазначив Голова Житомирського ДемАльянсу Дмитро Ткачук.

У Демократичному Альянсі наголошують – про свою готовність взяти участь в ініціативі необхідно завчасно сповістити.


Довідково:

У квітні 2013 року політична партія Демократичний Альянс надала доступ до інформації про свої банківські рахунки всім бажаючим. На рахунках – понад півмільйона. кожна гривня, яка надійшла або була витрачена, відображається онлайн.

Основні джерела надходжень – пожертви громадян та членські внески. Всі видатки Демократичного Альянсу також знаходяться в відкритому доступі.

У Демократичному Альянсі зазначають, що продовжуватимуть збирати внески на свою діяльність у громадян. Основні витрати партія здійснюватиме на підтримку антикорупційних ініціатив.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here