Home Події Житомиряни стали призерами чемпіонату світу з гирьового спорту в Кореї

Житомиряни стали призерами чемпіонату світу з гирьового спорту в Кореї

128

У період з 15 по 19 листопада 2017 року в місті Сеул Південна Корея проходив чемпіонат світу з гирьового спорту серед дорослих та юніорів (двоборство, довгий цикл, естафета). В чемпіонаті взяли участь близько 400 спортсменів з 33 країн світу.

У складі національної збірної команди України в чемпіонаті взяли участь 4 спортсмени із Житомирщини: МСМК Олексій Остапчук, МС Володимир Недоля серед дорослих, МС Олександр Дзюба та МС Євгеній Колесник серед юніорів до 22 років.

Так, у ваговій категорії до 63 кг Володимир Недоля зайняв ІІІ місце у двоборстві. Олексій Остапчук у складі 5 чоловік посів ІІ місце в естафеті (в.к. до 95 кг). Олександр Дзюба, який виступав у поштовху гир за довгим циклом у ваговій категорії до 78 кг, зайняв ІІІ місце. Євгеній Колесник також посів ІІІ місце у в.к. до 78 кг у двоборстві. Крім того, О. Дзюба та Є. Колесник приймали участь в естафеті у складі юніорської збірної України, яка зайняла ІІ місце.

У загальнокомандному заліку І місце зайняла збірна  Російської Федерації, ІІ місце – збірна Казахстану, ІІІ місце – збірна  команда України.

Тренерський склад, який підготував призерів чемпіонату світу: Віктор Миколайович Романчук, Костянтин та Василь Пронтенки, Олександр Мосійчук.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here