Home Події Житомирський студент виборов дві нагороди на Чемпіонаті світу з гирьового спорту

Житомирський студент виборов дві нагороди на Чемпіонаті світу з гирьового спорту

128

   Протягом 15-19 листопада в Сеулі (Південна Корея)  проходить Чемпіонат світу з гирьового спорту серед дорослих, юніорів та юніорок.

До складу   збірної команди України увійшли 14 спортсменів: Ігор Гавришко, Максим Канунніков, Олег Коломієць, Олексій Остапчук, Ярослав Сушко, Володимир Недоля, Сергій Єрмоленко, Володимир Поручіков, Євгеній Колесник, Олександр Дзюба, Андрій Степурський, Микола Ткачук, Антон Бабічев та Михайло Тупиця.

Нагадаємо, що  Євгеній Колесник – студент технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету, титулований спортсмен.


До колекції його нагород  спортсмена на цьогорічному Чемпіонаті світу з гирьового спорту спочатку додалася  «бронза» в індивідуальному виступі, а згодом «срібло» в командній естафеті.


Загалом Національна збірна команда України з гирьового спорту здобула ІІІ командне місце на Чемпіонаті світу у м. Сеул серед 32 команд-учасників.


У жовтні цього року Колесник здобув ІІ місце на Чемпіонаті України з гирьового спорту серед чоловіків, жінок і ветеранів спорту.


У квітні спортсмен посів І місце на Чемпіонаті України серед юніорів з двоборства, а у березні 2017 року   –  став лідером чемпіонату Житомира з гирьового спорту у своїй ваговій категорії.


Відзначимо, що студент   ЖНАЕУ Євгеній Колесник у грудні 2016 року виборов «бронзу» на Всеукраїнському турнірі з гирьового спорту пам’яті Ю. О. Резнікова. Також Колесник виконав норматив «Майстра спорту України». У нього є  близько півсотні медалей, десятки відзнак і призових місць на змаганнях районного, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. 


 Крім цього, студент ЖНАЕУ має  «срібло» чемпіонату Європи з гирьового спорту, яке завоював   на змаганнях у Польщі в травні 2016 року.  Щотижня Євгеній тренується по три рази, напередодні чергових змагань переходить у посилений режим – чотири тренування на тиждень. 


Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here