Home Події ”Завдання просте – у новому сезоні вийти у Першу лігу”, –...

\”Завдання просте – у новому сезоні вийти у Першу лігу\”, – голова Житомирської ОДА про ФК \”Полісся\”

112

  Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич зайнявся футбольним клубом «Полісся», бо хоче повернути ту футбольну славу Житомирщини, коли команда була у Першій лізі.

 
«Мені дуже хотілося б футбольну славу Житомирщини повернути. Я пам’ятаю себе підлітком, коли приходив на матчі. Це був підйом житомирського футболу. Команда була у Першій лізі. Я, як вболівальник, не можу стояти осторонь гри, яка подобається багатьом. Хочеться зробити так, щоб на Житомирщині був футбол. Щоб юнакам, які займаються в ДЮСШ, було з кого брати приклад», – зазначив Ігор Гундич.
 
За його словами, ФК «Полісся» сьогодні фінансується з 2 бюджетів – міського і обласного. У фінансовому плані проблем у команді немає. Були проблеми з кадрами – тренерами, гравцями, тому змінили тренера та звільнили гравців.
 
«Команді ставилося завдання зайняти 6 місце у турнірній таблиці. Ми з свого боку робили все для того, щоб клуб грав. Результату вони не добилися. Це хороший приклад для тих гравців, які прийдуть у команду. Завдання просте – у сезоні 2018-2019 рр. вийти у Першу лігу», – наголосив голова ОДА.
 
Для того, щоб футбол на Житомирщині піднявся на вищий рівень, центральний стадіон у місті Житомирі будується так, щоб мати змогу приймати матчі Прем’єр-ліги.


 
«Ми внесли багато корективів у проект стадіону. Він матиме підігрів, освітлення, табло 4х7 м, накриті трибуни. Ми вже на стадії виходу проекту з приводу накриття. Територія, яка починається від парку, на сьогодні укладається плиткою, будуть тенісні корти. Я хочу зробити такий стадіон, яким би гордилися жителі області. Коли ми будемо презентувати автобус для футбольного клубу, тоді скажемо точну дату відкриття стадіону у 2018 році», – зазначив Ігор Гундич.
 
Нагадаємо, у Житомирі підписали контракт з новим тренером – Володимиром Мазяром.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here