Home Події Юний житомирянин Дорошенко Віталій представлятиме область на чемпіонаті України з шахів

Юний житомирянин Дорошенко Віталій представлятиме область на чемпіонаті України з шахів

207

Завершився чемпіонат області з шахів черед хлопців і дівчат, який проходив 25-27 березня 2017 року в м. Житомирі, в приміщенні обласної бібліотеки ім. Ольжича.

Загальне керівництво проведенням змагань здійснювалося управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Головний суддя змагань – Випханюк І.А.

Загалом змагання зібрали рекордну кількість учасників 62. Учасники були з Житомира, Новоград-Волинського, Коростишева, Коростеня, Малина, Чуднова, Бердичева та ін.

Змагання проходили за швейцарською системою в 9 турів у чемпіонаті серед хлопців, які зібрали 54 учасника (в т.ч. 2 дівчини).

Дівчата грали за коловою системою, де зіграли 8 учасниць.

В підсумку чемпіонкою області з шахів серед дівчат до 10 років стала Анжеліка Макеєва (м. Н.Волинський), а також отримала можливість поїздки на чемпіонат України до 10 років. Друге місце посіла Марина Петренко (м. Житомир). Третє місці Олександра Токар (м. Житомир).

Після другого туру захворіла і вибула з турніру фаворитка змагань Юлія Герасимчук.

Серед хлопців перші місце і можливість представляти область на чемпіонаті України, зайняв Дорошенко Віталій (м. Житомир).

Друге місце поділили 2 учасники, та за додатковими показниками другим став Раздобурдін Нікіта (м. Чуднів), третє місце зайняв Яковенко Костянтин (м. Житомир), четверте Громов Максим (м. Житомир), а п’ятою стала Лавренчук Софія (м. Житомир), яка приймала участь в чемпіонаті серед хлопців.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here