Home Події Володарем Кубку Житомирського району з футболу став «Танкіст»

Володарем Кубку Житомирського району з футболу став «Танкіст»

229

Минулими вихідними відбулись заключні матчі розіграшу Кубку Житомирського району з футболу 2015 року.

Так, у суботу 17 жовтня, були зіграні півфінальні матчі розіграшу. Якщо у парі «Танкіст» – «Станишівка» новогуйвинська команда здобула впевнену перемогу з рахунком 4:1, то у матчі «Атлет» – «Дангард» мало не сталась маленька сенсація. Гуйвинська команда здобула важку перемогу з мінімальною перевагою 3:2.

А вже у неділю, 18 жовтня, у фінальному матчі визначався володар Кубку району 2015 року. «Атлет» та «Танкіст» вже багато років є непримиренними суперниками на футбольному полі. Так сталось цього року, що «Танкіст» регулярний чемпіонат провів у першій лізі, ставши її переможцем, і команди цього сезону ще не зустрічались. І ось турнірна сітка розіграшу Кубку звела ці дві команди у фінальному матчі. Новогуйвинська команда значно підсилила свій склад на участь у розіграші Кубку у порівнянні з першістю району, і була настроєна на заволодіння трофеєм.

Фінальний матч розпочався дуже обережно обома командами, ніхто не хотів ризикувати. Боротьба, в основному, точилась в середині поля з поодинокими небезпечними моментами. Перший тайм завершився без забитих голів хоча, декілька, як кажуть, стовідсоткових моментів мали обидві команди. Другий тайм розпочався також обережно, але команди вже більше були націлені на ворота суперника. Гольові моменти виникали, знову ж таки, біля обох воріт, але забити на 61 хвилині гри вдалось «Танкісту». Після навісу з флангу Шевчук Дмитро, випередивши голкіпера гуйвинців, головою перевів м’яч у ворота. «Атлет» пішов у перед зрівнювати рахунок, однак зробити це до завершення матчу команді не вдалося, хоча реальні моменти були. М’яч навіть потрапляв у поперечину воріт новогуйвинців, але лінію воріт так і не перетнув.

Відтак, володарем Кубку Житомирського району 2015 року стала команда «ТАНКІСТ» (Новогуйвинське).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here