Home Події Вихованці Хорошівської ДЮСШ стали Чемпіонами України

Вихованці Хорошівської ДЮСШ стали Чемпіонами України

108

Протягом 20-21 квітня у Житомирі відбувалися фінальні змагання Всеукраїнської першості з футзалу серед юнаків 2003-2004 рр. н. В результаті запеклих баталій хорошівські школярі стали найсильнішими серед «вісімки» претендентів з різних областей країни.

Сам турнір, який проводився під егідою фізкультурно-спортивного товариства «Колос», був розбитий на кілька етапів. Спочатку хорошівські футзалісти на обласному рівні у вирішальному матчі лише в серії пенальті змогли обіграти однолітків з Радомишля. Потім був відбірний всеукраїнський етап, де підопічні тренерів Олега Черниша та Віктора Панченка залишили за спиною представників Вінницької та Київської областей.

І ось у п’ятницю вісім переможців зон, поділені на дві групи, зійшлися у боротьбі за чемпіонство на паркетах житомирських спортзалів. Першого ігрового дня вихованці Хорошівської ДЮСШ, підкріплені іршанськими земляками, виграли у команди з Миколаєва з рахунком 6:4, а потім не залишили каменя на камені від опонентів із Львівщини – 8:2. І не залежно від результату третього матчу в групі достроково вийшли до фіналу.

А вже у суботу у вирішальній грі представників Житомирської області доля звела з запорізькими футзалістами. За доволі нервової гри в першому таймі, хорошівські хлопчаки змогли використати дві помилки суперника, матеріалізувавши їх в забиті м’ячі. Проте в середині другого тайму запорожці відіграли один гол та мали кілька нагод, аби відновити рівновагу.

Проте атакуючий гравець з Хорошева Девід Недзельський здійснив три контратакувальних випади, кожен з яких завершив забитим голом. У підсумку – перемога Хорошівської ДЮСШ з рахунком 5:1. Сам же герой фінального поєдинку записав до свого активу чотири забитих м’ячі та результативну передачу.

Після завершення змагань 15-річні чемпіони отримали нагороди від організаторів та чемпіонський кубок.

Загальний склад команди-чемпіона: Дмитро Попроцький, Денис Гриневич (капітан), Дмитро Батюк, Максим Майтак, Ігор Краснощок, Девід Недзельський, Юрій Єгоров, Олександр Олішевський, Микола Цирибко, Денис Панченко, Тренери команди – Олег Черниш (Хорошівська ДЮСШ) та Віктор Панченко (Іршанська ДЮСШ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here