Home Події В Житомирі проводять набір до Національної школи футбольних арбітрів

В Житомирі проводять набір до Національної школи футбольних арбітрів

178

У Житомирі розпочато набір в Національну школу футбольних арбітрів. Національна школа футбольних арбітрів – це проект Федерації футболу України спільно з УЄФА, який має на меті популяризувати професію футбольного арбітра.

«В Україні існує проблема з футбольним арбітражем у зв’язку з малою кількістю кваліфікованих футбольних арбітрів. Тому було прийняте рішення про створення Національної школи футбольних арбітрів в місті Житомирі», – зазначає директор Національної школи футбольних арбітрів Володимир Дорошенко.

Регіональні школи футбольних арбітрів діють на території всієї України.

Як повідмляють на сайті міськради, в Житомирі набір проводиться вже вчетверте.

Розпочати навчання у школі можуть всі бажаючі, як чоловіки так і жінки, віком від 15 років. Лише необхідно мати довідку від лікаря, про допуск до занять фізичною культурою. Система навчання включатиме в себе теоретичний курс та заняття з фізичної підготовки. Набір проводитиметься до кінця січня 2017 року.

Навчання відбуватиметься впродовж одного календарного року. Після закінчення навчання, у разі успішної здачі екзаменів, випускникам будуть вручені дипломи Федерації футболу України та сертифікати про навчання у Національній школі футбольних арбітрів.

Найперспективніші та найуспішніші випускники матимуть можливість продовжити свою кар’єру у якості арбітрів на всеукраїнських змаганнях і в майбутньому стати арбітрами у професійному футболі.

Також найкращі випускники школи, матимуть можливість продовжити навчання у місті Києві після завершення якого зможуть швидше потрапити до професійного футболу.

За додатковою інформаціє та для запису на навчання необхідно звернутись за телефонами:

– 063 687 33 66 (Володимир Дорошенко);

– 096 979 40 98 (Андрій Римчук).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here