Home Події В Житомир приїхали понад 300 школярів, щоб продемонстрували свої фізичні здібності

В Житомир приїхали понад 300 школярів, щоб продемонстрували свої фізичні здібності

123

Вже другий день поспіль у Житомирському військовому інституті імені С.П. Корольова відбуваються заходи для учнів та молоді. Окрім інтелектуальних здібностей та сучасних технічних розробок діти мають нагоду продемонструвати свою фізичну підготовку.

Так, 17 квітня на базі навчального закладу пройшла ІІ спартакіада школярів міста Житомира. Спортивні змагання були  присвячені мужнім захисникам незалежності та територіальної цілісності нашої Батьківщини, учасникам антитерористичної операції,  і приурочені Всесвітньому дню авіації та космонавтики.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

У спартакіаді взяли учать 309 учасників із 28 шкіл обласного центру. Діти продемонстрували свої фізичні здібності у таких змаганнях: естафета 4х200 м, підтягування на перекладині, воєнізована естафета, біг на 400 м та спортивно-технічна естафета. Окрім цього, школярі ознайомилися із показовими заняттями на смузі перешкод та рукопашної підготовки.

Після змагань учні отримали нагороди та посмакували справжньою солдатською кашею. Переповнені емоціями діти розповідають, що найближчим часом розпочнуть підготовку до ІІІ спартакіади, яка відбудеться у військовому інституті вже восени.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here