Home Події У Житомирі в турнірі з футзалу змагалися юні гравці ФК ”ФЕНІКС» та...

У Житомирі в турнірі з футзалу змагалися юні гравці ФК \”ФЕНІКС» та їх батьки. ФОТО

152

Турнір з футзалу «Кубок футбольного клубу ФЕНІКС» між командами філіал клубу в ЗОШ №5 м. Житомира та ДЮСШ ФЕНІКС, в якому взяли участь не лише гравці клубу, але і їх батьки, відбувся 20 січня у Житомирі.

У півфіналі   турніру змагалися діти та батьки команди ДЮСШ ФЕНІКС (Тренери: Загоруйко А.О., Словинський А.С), які зіграли з рахунком 6:3. У впертій боротьбі батьки поступилися гравцям команди ДЮСШ «ФЕНІКС».

У другому півфіналі зустрілися діти та батьки  – філіал клубу ЗОШ №5 м. Житомира (Тренери: Марков Ю.Ф, Миколайчук Д.О.), які потішили глядачів феєрією голів. Діти вирвали перемогу на останніх секундах матчу з рахунком – 5:4.

За ІІІ – ІV місце змагалися команди батьків, які у запеклій боротьбі, в основний час переможця не виявили (5:5), лише післяматчове пенальті визначило переможця.

Таким чином команда батьків філіал клубу ФЕНІКС ЗОШ №5 м. Житомира посіла почесне ІV місце, а команда батьків ДЮСШ ФЕНІКС – ІІІ місце. Тож можемо привітати спортсменів-аматорів ДЮСШ ФЕНІКС з успішним дебютом.

У фіналі серед дітей перемогу здобула команда ДЮСШ ФЕНІКС з рахунком 6:0. Всі учасники турніру отримали грамоти, та багато позитивних емоцій.

І не забуваємо, що позитивні емоції разом зі спортом – це здоров’я наших дітей! Вони, займаючись спортом, ростуть здоровими, розумними, скоординованими. Долучайтеся! Віра в кожну дитину – початок великих справ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here