Home Події У Житомирі в рамках соцпроекту на Київській облаштують дитячий футбольний майданчик

У Житомирі в рамках соцпроекту на Київській облаштують дитячий футбольний майданчик

109

 Сьогодні, 18 квітня, рішенням виконавчого комітету було надано дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «ТОТАЛ МАРКЕТИНГ ЕДЖЕНСІ» на проведення робіт щодо оновлення дитячого футбольного майданчику за адресою : вул. Київська,59.

«Ці роботи будуть проведені  в рамках соціального проекту «Social Football Challenge in Ukraine 2018». Реалізатор проекту представництво в Україні Mastercard Europe, вони обрали 14 міст України, де облаштують поля для аматорського дворового футболу. Це буде поле розміром 42 на 22 метри квадратних,яке буде вкрите гумовим покриттям виробленого з гумової крихти.

Також будуть встановлені футбольні ворота,огорожа та нанесена футбольна розмітка. Всі ці роботи будуть здійснені  в рамках благодійної акції і після виконання робіт об’єкт передадуть в подарунок місту», – розповіла Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Балансоутримувачем цього майданчику вже визначено спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву з футболу «Полісся»,яка в подальшому обслуговуватиме об’єкт.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here