Home Події У Лізі учасників АТО поліцейські Житомирщини перемогли збірну Сумщини

У Лізі учасників АТО поліцейські Житомирщини перемогли збірну Сумщини

106

Новий сезон Ліги учасників АТО стартував у березні і триватиме до жовтня. 21 квітня команда «ГУНП Житомир» приймала в гостях  віськовослужбовців СК «Ураган» з м. Сум.

Матч відбувався на полі Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова і закінчився з рахунком 5:0 на користь господарів.

Загалом у змаганнях беруть участь 59 команд з 38 міст України, а це понад 1500 учасників бойових дій. За результатами матчів (по 18 для кожної збірної) у 6 дивізіонах буде визначено 16 фіналістів. Вирішальні поєдинки відбудуться на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського у м. Києві у вересні-жовтні.

Хоч житомиряни цього року вперше взяли участь у Лізі, однак за результатами уже зіграних зустрічей вони посідають 3 місце у турнірній таблиці.

До складу команди  входять дільничні, оперативники, КОРДівці, працівники Житомирського навчального центру підготовки поліцейських, кадрового апарату, служби «102» та інші.21 квітня відбулась третя (із 18 запланованих) гра збірної. Цього разу вони вдома приймали команду Збройних сил України СК «Ураган» з м. Сум.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here