Home Події У ФК ”Полісся” черговий новий тренер – 46-річний Олександр Призетко

У ФК \”Полісся\” черговий новий тренер – 46-річний Олександр Призетко

149

 У Житомирі представили нового тренера футбольного клубу «Полісся», українського футболіста, дворазового чемпіона України Олександра Призетка.

Представили тренера та озвучили основні завдання голова облдержадміністрації Ігор Гундич та міський голова Сергій Сухомлин сьогодні, 27 грудня, у прес-центрі ОДА.

«Олександр – це боєць. Це я бачу через його характер, стиль гри команди, в якій раніше був тренером. А нам в команду треба такі бійці, які показуватимуть гарний результат. Тому поспілкувавшись із Олександром Призетком, ми прийняли рішення «не ходити далеко». У нього гарний послужний список як футболіста та тренера. Тому переговори пройшли швидко – у 2 раунди. Заключаємо контракт з новим тренером саме перед Новим роком, адже розумію, що з 20 січня вже потрібно збирати команду: 11 гравців є, з яких 4 нові. Підбирати інших гравців у команду Олександр буде самостійно. Але задача для нового тренера залишається незмінною – вихід ФК «Полісся» у Перші лігу за підсумками 2018-2019 років», – зазначив Ігор Гундич, представляючи нового тренера житомирської команди.

Після підписання контракту з директором ФК «Полісся» Віталієм Лясковським, вже офіційний тренер клубу Олександр Призетко наголосив, що докладе максимум зусиль для успішного результату і виведе ФК «Полісся» у Першу лігу: «Для мене головне – це робота. Задачі я почув і вони будуть виконуватись. Те, що ми задумали – вихід в Першу лігу, всі разом обов’язково зробимо».

Довідково: 46-річний Олександр Призетко – колишній український футболіст, який грав на позиції півзахисника та нападника. Захищав збірну України. Дворазовий чемпіон України (1993/1994,1994/1995), фіналіст Кубка України (1992).
 
На початку клубної діяльності грав у «Металісті», харківському «Маяку». В 1993 році його запросили до київського «Динамо». Грав у Києві до 1995 року, став дворазовим чемпіоном України. У Лізі чемпіонів провів шість матчів у сезоні 1994 року.

Свою тренерську кар’єру Олександр Призетко розпочав в 2011 році.

З 2015 року працював тренером у структурі «Металіста». З початку сезону 2015/2016 — старший тренер молодіжного складу команди. У квітні 2016 року був призначений виконувачем обов’язків головного тренера клубу на останні чотири матчі сезону.

З 2016 по 26 вересня 2017 очолював футбольний клуб «Металіст 1925», який вивів із аматорів до другої ліги, де на час відставки команда посідала перше місто у групі.

Нагадаємо, що попередній тренер ФК "Полісся" прийняв пропозицію з-за кордону.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here