Home Події У Бердичеві завершилася матчева зустріч з боксу між збірними командами Київської та...

У Бердичеві завершилася матчева зустріч з боксу між збірними командами Київської та Житомирської областей

121

У Бердичеві завершилася X ювілейна матчева зустріч з боксу між збірними командами Київської та Житомирської областей, присвячена пам’яті тренера з боксу Миколи Самойлова. Результат турніру: 5-5, перемогла дружба.

Головний організатор зустрічі – майстер спорту міжнародного класу з боксу, учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро – Володимир Матвійчук.

На турнір завітали почесні гості, відомі спортсмени: чемпіон світу з боксу за версією WBA Юрій Нужненко, інтерконтинентальний чемпіон світу з боксу за версією WBO Сергій Дзинзирук та чемпіон світу з боксу за версією WBC Віктор Постол.

Захід відбувся за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, відділення НОК України в Житомирській області та виконкому Бердичівської міської ради.

На урочистому відкритті змагань начальнику управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлані Гресь вручили Почесну грамоту федерації боксу України від президента федерації Володимира Продивуса за вагомий внесок у розвиток боксу в Україні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here