Home Події У 2017 році житомирська СДЮСШОР з футболу «Полісся» отримала майже півмільйона гривень...

У 2017 році житомирська СДЮСШОР з футболу «Полісся» отримала майже півмільйона гривень за трансфер Малиновського в«Генк»

141

 18 січня 2018 року в обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера підбили підсумки діяльності СДЮСШОР з футболу «Полісся» Житомирської міської ради за 2017 рік. Нагадаємо, що СДЮСШОР з футболу «Полісся» існує в Житомирі вже майже 40 років і є не тільки найбільшою школою в місті, але і в області.

Станом на 01.01.2018 року, у ній навчаються 539 вихованців різних вікових груп і працює 14 тренерів. Заклад нараховує 36 спортивних груп.

Під час публічного звіту, виконуючий обов’язки директора СДЮШОР з футболу «Полісся» Микола Скримінський розповів, що цей рік став для закладу дуже вдалим, адже було чимало перемог, а поразки зробили тільки сильнішими. Він розповів, чим жила СДЮСШОР у минулому році та які досягнення здобули вихованці школи.

У 2017 році традиційно школа провела Всеукраїнський турнір з футболу пам’яті першого президента ФФУ, заслуженого тренера України Баннікова Віктора Максимовича. Було започатковано Міжнародний турнір пам’яті першого директора школи, заслуженого тренера України, майстра спорту СРСР Сюсюри Миколи Петровича, який відтепер проводитимуть щороку.

Ще однією визначною подією в історії школи стало отримання платежу солідарності у розмірі 471 000 гривень за трансфер Руслана Малиновського в бельгійський клуб «Генк».
 
Нагадаймо, що в ДЮСШ «Полісся» Руслан Малиновський займався в 2005-му році, після чого перейшов в систему донецького Шахтаря, де виступав за команди «Шахтар-3», «Севастополь», «Зоря», а потім став гравцем національної збірної України з футболу.



Окрім Руслана, багато вихованців школи грають за юнацькі збірні України та захищають кольори багатьох провідних команд країни, крім того у 2017 році вихованці ДЮСШ грали у місцевому футбольному клубі "Полісся" та були задіяні у створеній команди «Полісся» U-19, яка дає можливість випускникам школи продовжити кар’єру професійного футболіста. 
 

Та чи не найголовнішою перемогою нашого спортивного закладу у минулому році є повернення собі статусу спеціалізованої школи олімпійського резерву. Такий подарунок від Міністерства молоді та спорту України "Полісся" отримало перед новорічними святами – 28 грудня. Про це йдеться у наказі Міністерства молоді та спорту України від 28.12.2017 №5238 про надання вищої категорії та статусу «спеціалізована» дитячо-юнацькій спортивній школі "Полісся".
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here