Home Події ”Це буде стадіон, що прийматиме матчі Прем’єр-ліги”, – голова ОДА про...

\”Це буде стадіон, що прийматиме матчі Прем’єр-ліги\”, – голова ОДА про реконструкцію \”Полісся\” у Житомирі

188

 Центральний стадіон «Полісся» стане стадіоном 1-ої категорії та дасть можливість приймати матчі Прем’єр-ліги. З таким стадіоном неможливо не мати професійної команди.


Про це сказав сьогодні, 22 листопада, голова ОДА Ігор Гундич на прес-конференції під час представлення нового тренера.

«Ми планували завершити реконструкцію стадіону до 15 листопада цього року. Але ми не будували тих планів, які зараз вже є. Коли я почав розбиратися, що входить у реконструкцію 2-ої черги, я зрозумів – крім відновлення трибун і нового газону тут більше нічого не передбачалося. Далі я уявив себе на місці вболівальника, який прийшов би, а ми тут йому тут «впарювали», що ми відновили стадіон. Після цього, я чітко розібрався у проекті і спитав, як можна було погодитися тільки на 2-гу чергу!?», – сказав Ігор Гундич.

Тому до реконструкції стадіону підійшли комплексно – тепер це не лише облаштування поля. Як повідомив голова ОДА, додатково у проект включили підігрів стадіону, систему для автоматичного поливу території, аналог якої на стадіоні «Олімпійський», благоустрій території за стадіоном, тенісний корт, майданчик для метання ядра, освітлення, екран 4 на 7 метри.

«Коли ми все це зробимо і здамо стадіон – це буде стадіон першої категорії. Я в цьому переконаний. Це буде стадіон, що дасть можливість приймати матчі Прем’єр-ліги. Із таким стадіоном ми просто зобов’язані мати професійну команду», – сказав Ігор Гундич.

Керівник області також повідомив, що новому тренеру ФК «Полісся» Володимиру Мазяру він особисто пообіцяв, що у наступному році команда тренуватиметься і гратиме на новому стадіоні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here