Home Події Троє військових представлятимуть Житомирщину на всеукраїнських Іграх Нескорених

Троє військових представлятимуть Житомирщину на всеукраїнських Іграх Нескорених

144

Олександр Швецов, Олександр Кравченко та Євген Поплавський 22 квітня у Києві представлятимуть Житомирщину на Національних Іграх Нескорених.

Євген Поплавський та Олександр Швецов змагатимуться у стрільбі з лука, а Олександр Кравченко демонструватиме свої сили у пауерліфтингу.

Результатом завершального етап відбору до національної збірної стане участь України на Invictus Games в Торонто – міжнародних змаганнях для військових та ветеранів, які отримали поранення, травми та захворювання під час або в наслідок виконання службових обов’язків.

Загалом у всеукраїнських Іграх Нескорених візьмуть участь 114 фіналістів спортивних тестувань, які змагатимуться в шести спортивних дисциплінах – легка атлетика, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, плавання та стрільба з луку.

Урочисте відкриття Ігор Нескорених» відбудеться 22 квітня о 9:00 на легкоатлетичному манежі Спортивного комплексу «Атлет».

Довідково:

ІГРИ НЕСКОРЕНИХ (англ. Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку, засновані Принцом Гаррі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here