Home Події Рятувальники Житомирщини зайняли перше місце в змаганнях з футзалу серед силових структур...

Рятувальники Житомирщини зайняли перше місце в змаганнях з футзалу серед силових структур області

169

Щороку команда Управління ДСНС у Житомирській області бере участь у Спартакіаді фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Цьогоріч вона розпочалася 28 лютого чемпіонатом з футзалу.   

В обласних змаганнях з міні-футболу взяли участь 16 команд, які поділили на чотири групи. У фінальну частин вийшли переможці груп, а саме команди рятувальників, прокуратури та дві команди правоохоронців.

14 березня відбувся фінал. Перший матч вогнеборці зіграли з командою працівників прокуратури. У результаті запеклої боротьби рятувальники перемогли з рахунком 4:0. В наступному фінальному двобої з гравцями Національної поліції збірна рятувальників також одержала перемогу з аналогічним рахунком 4:0. Між собою команди поліції і прокуратури зіграли з результатом 4:0, на користь Національної поліції.

За підсумками змагань ІІІ місце посіла команда гравців прокуратури, срібло отримали футболісти поліції та абсолютним переможцем чемпіонату з футзалу стали рятувальники.  

Також цього ж дня в рамках Спартакіади 2017 ФСТ ««Динамо», спортсмени змагались за першість і під час турніру з шахів. Бійці ДСНС і тут показали гарні результати та зайняли третєзагальнокомандне місце.

Читайте також: Житомирські десантники стали призерами на чемпіонаті області з рукопашного бою.

 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here