Home Події Президент ПФЛ проінспектував коростенський футбольний клуб

Президент ПФЛ проінспектував коростенський футбольний клуб

127

Президент ПФЛ відвідав Оржів і Коростень. Клуби з цих міст є претендентами на участь у другій лізі сезону 2014/2015.

Про це пише football.uaПриємно, що два клуби, які інспектував Мілетій Бальчос, представляють регіони, які в останні роки залишалися поза професійного футболу.

Як повідомляє офіційний сайт ПФЛ, президент цієї організації Мілетій Бальчос побував з робочими візитами в клубах, які бажають з наступного сезону здобути професійний статус і перейти в другу національну лігу.

Почав знайомство з претендентами Мілетій Володимирович з візиту в гості до чинного чемпіона України серед аматорський команд – ФК ОДЕК із селища Оржів Рівненської області.

Також Мілетій Бальчос відвідав Коростень ( Житомирська область). Нагадаємо, команда цього міста виступала вже в другій лізі, проте в 2009 році ФК Коростень знявся з турніру в зв’язку з відсутністю фінансування. Тепер же міському клубу надає допомогу Володимир Петренко – власник торгової марки UPG ( паливний ринок).

Президент ПФЛ проконсультував клуб в питаннях підготовки до атестації, а також допоміг клубу в удосконаленні його статуту. Грати коростенський клуб UPG планує на міському стадіоні Спартак, що вміщує 4500 глядачів. Наданий UPG міською владою стадіон має роздягальні й інші приміщення, необхідні для проведення змагань. Також клуб вже визначився з резервним стадіоном (Локомотив у Коростені , який також відповідає вимогам другої ліги. Працюють в клубі і над гуртожитком, харчоблоком і реабілітаційним центром для команди. У майбутньому збираються споруджувати закритий плавальний басейн і тренувальні поля зі штучним покриттям. Також Мілетій Бальчос обговорив перспективи клубу на всеукраїнській арені з мером Коростеня Володимиром Москаленко. Як і ОДЕК , UPG (Коростень) в кадровому підборі орієнтується на місцевих футболістів. Є надія, що Житомирська область таким чином повернеться на професійну арену після кількарічної відсутності.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here