Home Події На Житомирщині пройде чемпіонат області з велоспорту

На Житомирщині пройде чемпіонат області з велоспорту

112

 Понад 100 учасників різної вікової категорії візьмуть участь у чемпіонаті області з велоспорту. Проходитиме чемпіонат 17-19 серпня в напрямку Новоград-Волинського шосе.

Організаторами чемпіонату є Житомирська обласна федерація велосипедного спорту за підтримки управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОДА.



«Участь у змаганнях можуть взяти спортсмени з будь-якого куточку не лише області, а й України. В першу чергу, це чудовий шанс проявити себе для спортсменів наймолодшої вікової категорії. Також, в рамках чемпіонату буде проходити меморіал пам’яті тренера Святослава Івановича Толмачова», – наголосив голова обласної федерації Іван Дорошук.



Протягом трьох днів спортсмени будуть змагатися на різних дистанціях відповідно до своїх вікових категорій. Наймолодші учасники долатимуть 10-20 км, а найстарші – 70 км. Нагородження переможців відбуватиметься кожного чемпіонатного дня.

 

Закриття чемпіонату відбудеться в останній день, 19 серпня, біля готелю «Ялинка» (м. Житомир, проспект Миру, 50).

 

Нагадаємо, що 12 серпня відбудеться матч ФК «Полісся» проти вінницької «Ниви».

 

Довідково. Чемпіонат області з велосипедного спорту буде проходити втретє. Минулого 2017 року участь в ньому взяло 90 спортсменів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here