Home Події На Житомирщині поліцейські об’єдналися у спілку спортивного спрямування

На Житомирщині поліцейські об\’єдналися у спілку спортивного спрямування

87

 19 жовтня в Головному управлінні Нацполіції відбулося засідання Житомирського обласного комітету профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ, на якому прийнято рішення про створення «Спортивного клубу поліції Житомирської області».

Фактично це громадська спілка поліцейських заснована профспілкою ГУНП як неприбуткова добровільна громадська організація, що має на меті розвиток службово-прикладних видів спорту та популяризацію занять ними серед правоохоронців.

Відтак на черговому засіданні обласного профспілкового комітету, поряд з обговоренням результатів роботи упродовж 9 місяців 2017 року, учасники зібрання прийняли рішення про створення громадської спілки, розглянули запропонований Статут СКПЖО та затвердили його.
 
Також було прийнято рішення про обрання голови клубу, яким став начальник ГУНП в Житомирській області.
 
Важливими аспектами майбутньої діяльності громадської спілки, визначеними у Статуті, є механізми створення та розвитку інфраструктури Клубу для сприянння занять спортом поліцейськими.
 
– Сьогоднішнє рішення стало результатом ініціатив самих поліцейських та подальшого обговорення перспектив діяльності такої організації, – прокоментував рішення заступник начальника ГУНП в області Андрій Мамульчик. – Амбітні завдання клубу – це підготовка та участь поліцейських у відомчих всеукраїнських та міжнародних змаганнях з професійно-прикладних видів спорту, хоча, звісно, першочерговими – є створення належної спортивної бази для підняття рівня фізичної підготовки поліцейських, що вкрай важливо для виконання ними своїх безпосередніх службових обов’язків.
 
Наступним етапом організації діяльності Спортивного клубу поліції стане реєстрація статутних документів в органах юстиції та обрання керівництва і членів виконавчого комітету.
 
Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here