Home Події На Житомирщині розпочали підготовчі роботи для облаштування футбольних полів із штучним...

На Житомирщині розпочали підготовчі роботи для облаштування футбольних полів із штучним покриттям

93

 На Житомирщині підрядники розпочали підготовчий етап для будівництва перших 10 футбольних полів із штучним покриттям. Закуплені матеріали та обладнання, працівники очищують майданчики та демонтують попереднє покриття. 

   Про це повідомляє департамент регіонального розвитку ОДА.     

За інформацією департаменту, штучне покриття та необхідне обладнання для футбольних майданчиків закупили ще у березні. Наразі підрядники проводять підготовчі роботи та готують територію – очищають майданчики та демонтують старе покриття.   

 Перші 10 футбольних майданчиків побудують у Червоненській, Ушомирській, Попільнянській, Станишівській, Високівській, Баранівській ОТГ та смт Озерне. 2 футбольні поля з’являться у Овруцькій ОТГ, а також повністю реконструюють стадіон «Спартак» у м. Житомир.   

 Всі футбольні поля із штучним покриттям, окрім стадіону «Спартак» у м. Житомир, матимуть розмір 44*22 м. Майданчики огородять парканом та влаштують освітлення.     

Кошти на будівництво майданчиків виділені з державного бюджету у співфінансуванні із місцевими. Вартість 9 полів у громадах та смт. Озерне складає 13,5 млн грн, у м. Житомир – 24,2 млн грн.     

Нагадаємо, голова ОДА Ігор Гундич анонсував відкриття на Житомирщині у 2018 році як мінімум 20 футбольних полів.

Читайте також: У Житомирі в рамках соцпроекту на Київській облаштують дитячий футбольний майданчик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here