Home Події На «Спартаку» в Житомирі хочуть замінити покриття полів і відремонтувати трибуни

На «Спартаку» в Житомирі хочуть замінити покриття полів і відремонтувати трибуни

165

Поки у облдержадміністрації працюють над завершенням довготривалої реконструкції стадіону «Полісся», у міськраді вже встигли МФК «Житомир» перейменувати у ФК «Полісся» і планують за два роки відремонтувати стадіон «Спартак».

Футбольну тему під час брифінгу 21 лютого обговорив міський голова Сергій Сухомлин.

Відзначає, що роботи на «Спартаку» багато, тож у першу чергу займуться основним і тренувальними футбольними полями, біговими доріжками. Там замінять покриття. Вирішили, що воно буде штучним. За це має взятися французька компанія. Також мають замінити освітлення і зробити нормальні туалети.

Читайте також: До середини травня у Житомирі має остаточно завершитися реконструкція Михайлівської.

Лише після цього перейдуть до реконструкції трибуни, адмінбудівель, тощо. Загалом, завершити проект мають за два роки. Також обговорюють можливість придбання спеціального накриття стадіону, аби тренування продовжувалися і у міжсезоння.

Читайте також: Через 12 років у Житомирі знову з’явився футбольний клуб "Полісся".

Міський голова додає, що на розвиток футболу, який хочуть зробити масовим видом спорту в Житомирі, наразі вдається виділяти не так багато бюджетних коштів, як би того хотілося. Доводиться обирати між підтримкою футболу й фінансуванням ПТУ та допомогою ТТУ.

Зокрема, якщо ФК «Полісся» повернеться у професійний футбол уже цього року, це також потребуватиме додаткових коштів.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here