Home Події Міліціонери розгромили Державну виконавчу службу у Житомирі

Міліціонери розгромили Державну виконавчу службу у Житомирі

100

У своїй першій грі міліцейська футбольна команда здобула переконливу перемогу на міському чемпіонаті з футболу.

На житомирському стадіоні «Спартак» 20 червня відбувся черговий матч міського чемпіонату з футболу.

Про це повідомляє прес-служба УМВС Житомирської області.

Цього разу суперниками були міліцейська команда «Беркут» та команда Державної виконавчої служби. Гарна фізична підготовка гравців та ентузіазм зробили свою справу – міліціонери перемогли суперників з розгромним рахунком 6:0.

Футбольний клуб «Беркут» був створений за ініціативи УМВС України в Житомирській області. До складу команди увійшли співробітники органів та підрозділів УМВС України в Житомирській області та інші. Тоді ж гравці одностайно підтримали пропозицію взяти участь в міському футбольному чемпіонаті та подали відповідну заявку.

 – Створюючи дану команду, у першу чергу ми мали на меті привернути увагу молоді до занять спортом, – коментує заступник начальника УМВС України в Житомирській області Микола Будзинський. – Як бачимо, сьогодні на стадіон прийшли багато дітей та підлітків, а тому свою гру наша команда присвячує саме їм.

Гравці не розчарували своїх вболівальників: у динамічній грі раз по раз створювали небезпечні для суперників ситуації, реалізувавши їх у шість забитих голів. Вболівальники, серед яких були і колеги гравців, щиро хвилювалися за свою команду, старанно підтримували їх гучними аплодисментами та підбадьорливими вигуками.

Дебют футбольного клубу «Беркут» виявися вдалим. По завершенню гри переможці подякували усім присутнім за гарну підтримку та запросили вболівальників прийти на стадіон і під час наступних матчів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here