Home Події МФК ”Житомир” зіграє матч проти оновленого ”Металіста”

МФК \”Житомир\” зіграє матч проти оновленого \”Металіста\”

167

Наступним суперником МФК "Житомир" в аматорсьому чемпіонаті України з футболу сезону 2016/17 рр стане "Металіст 1925" – оновлений головний футбольний клуб Харкова, який після цьогорічного перезавантаження поставив собі амбітну мету в короткі строки повернутися в прем’єр-лігу.

Матч 3 туру вже в цю суботу, 27 серпня, відбудеться на головній футбольній арені Харкова – ОСК "Металіст". Початок матчу – о 16.00

Про це пишуть на сайті МФК "Житомир".

"Металіст 1925" був створения влітку 2016 року. До складу команди увійшов легендарний 41-річний голкіпер "Металіста" Олександр Горяїнов, а також інші гравці, які виступали за харківський клуб на вищому рівні: Сергій Наполов, Олег Синиця і Владислав Краєв.

Головним тренером новоствореного харківського ФК "Металіст 1925" став Олександр Призетко. Помічниками 45-річного фахівця будуть Олександр Горяїнов та Юрій Сивуха. Відзначимо, що Горяїнов буде граючим тренером. До керівного штаб клубу увійдуть відомі в минулому харківські футболісти: Володимир Лінке (генеральний директор) та В’ячеслав Хруслов (спортивний директор).

Читайте також: У Житомирі розпочалися змагання за “Кубок міського голови” з футзалу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here