Home Події МФК ”Житомир” зіграв внічию з ФК ”Музичі”

МФК \”Житомир\” зіграв внічию з ФК \”Музичі\”

132

Другим суперником МФК "Житомир" на меморіалі Макарова стала сформована з недавніх професіоналів і збірників України, досвідчена команда з Київщини – ФК "Музичі".

Про це повідомляють на сайті МФК "Житомир".

Кияни з перших хвилин почали тиснути житомирян та перехоплювати ініціативу, але створити серйозних загроз нашим воротам їм не вдавалося. Лише на 23 хвилині житомиряни фолять у своїй штрафній і отримують пенальті, який успішно реалізовує Кривошеєнко. Дмитро Міхєєв вгадує напрям удару і лише трішки не дотягується до м’яча. Далі боротьба з перемінним успіхом йшла переважно в центрі. Житомиряни мали декілька нагод відігратися, але їх ударам не вистачало сили і точності. А на 39 хвилині після помилок у захисті музичанці збільшують перевагу до двох м’ячів.

В другому таймі гра вирівнялася. Житомиряни пішли відігруватися і на 56 хвилині новачок команди Ігор Яцковець відігрує один м’яч. А на останній доданій арбітром хвилині Роман Гусак зрівнює рахунок. Варто додати, що кінцівка матчу була повністю за житомирянами і наші футболісти мали декілька гарних нагод для взяття воріт киян.

ГРУПА «Б».

МФК Житомир — ФК Музичі — 2:2
голи: Яцковець, 56, Гусак, 90+2 — Кривошеєнко, 23, пн, Бойко, 39
вилучення: Романчук (Музичі, після фінального свистка)


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here