Home Події МФК ”Житомир” припиняє боротьбу на меморіалі Щанова

МФК \”Житомир\” припиняє боротьбу на меморіалі Щанова

113

У середу, 21 лютого, МФК "Житомир" зустрівся в 1/4 меморіалу Щанова з одним із фаворитів турніру – столичним "Локомотивом".

Вже на першій хвилині Олексій Михалюк виходив сам на сам з воротарем, але не зміг його обіграти. Далі гра пішла за переваги житомирян. А на 11 хвилині Олександр Єлісєєв потужним ударом зі штрафного все ж закрутив м’яч у верхній кут воріт.

Втім, вже за дві хвилини залізничники відігруються після розіграшу кутового. На перерву команди пішли за нічийного рахунку – 1:1, хоча наші футболісти мали не одну нагоду знову вийти вперед.

В другому таймі Андрій Лисюк знову вивів МФК "Житомир" вперед, забивши красивий м’яч зі стандарту. Але, знову ж, втримати перевагу в рахунку, попри явну перевагу на полі, житомирянам не вдалося. На 80 хвилині залізничники вдруге зрівнюють рахунок – 2:2.

Долю путівки в півфінал, як і на меморіалі Макарова, вирішила серія післяматчевих пенальті. Як і минулого разу з ФК "Тернопіль", удача знову була не на боці житомирян. Лисюк і Яцковець свої м’ячі забили. А от удари Михайленка та Марченка відбив воротар залізничників.

В підсумку 4:2 по пенальті на користь "Локомотиву" і житомиряни припиняють боротьбу на меморіалі Щанова.

ЛОКОМОТИВ (Київ) — МФК ЖИТОМИР — 2:2 (4:2 по пен)

Литвин, 13, 80 — Єлісєєв, 11, Лисюк, 64

Серія пенальті — 4:2.

Пенальті реалізували Стефанський, Гасанов, Грибан, Литвин — Лисюк, Яцковець.

Пенальті не реалізували В.Мельник — Михайленко, Марченко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here