Home Події Кваліфіковані тренери безкоштовно навчать плавати житомирських школярів

Кваліфіковані тренери безкоштовно навчать плавати житомирських школярів

144

Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, в рамках реалізації соціальної програми розвитку галузі фізичної культури та спорту на 2017 рік, заплановано проведення безкоштовних занять «Уроки плавання» для дітей молодшого шкільного віку (2-5 класи).

Списки бажаючих необхідно подати до 28 лютого у відділ з питань фізичної культури та спорту кабінет № 106 (Житомирська міська рада – майдан ім. С. П. Корольова, 4/2). Після опрацювання будуть визначені години та дні для занять.Управління у справах сім’ї молоді та спорту приймає заявки від шкіл або батьківських комітетів.

Як повідомляє прес-служба міськради, від школи може бути делегована лише одна група дітей у кількості 15-20 осіб. Супровід групи дітей до спортивного закладу забезпечує школа або батьківський комітет.

«Заняття проводять кваліфіковані дитячі тренери з плавання. Сам захід спрямований на оздоровлення та ознайомлення дітей з безпекою поводження на воді», – зазначає начальник управління у справах сім’ї молоді та спорту Ірина Ковальчук.

«Уроки плавання» проводитимуться на базі спортивного комплексу «LIME fitness».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here