Home Події Команда юних рятувальників здобула призові місця на Всеукраїнському зборі-змаганні «Школа безпеки»

Команда юних рятувальників здобула призові місця на Всеукраїнському зборі-змаганні «Школа безпеки»

179

На навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України, що в с. Фігурівка Харківської області проходив XIV Всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

Школярі з різних регіонів нашої держави на навчально-тренувальному полігоні пройшли справжню школу майбутніх рятувальників, демонструючи свої знання і вміння на усіх видах змагань. 200 юнаків та дівчат віком від 14 до 18 років протягом тижня брали участь у різноманітних випробуваннях з рятувальної справи, підвищували рівень знань з основ безпеки життєдіяльності, практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях, а також фізичної та психологічної підготовки тощо.

І місце у загальнокомандному заліку посіла команда із Миколаївської області, срібним призером змагань «Школи безпеки» стала команда із Запорізької області, а бронзу виборола збірна Вінницької області.

 

Показали високий рівень підготовки та здобули перші й призові місця в окремих видах змагань команди із Тернопільської, Кіровоградської, Івано-Франківської та Житомирської областей. Зокрема, команда юних рятувальників «Посіпаки» з Баранівського району гідно представила Житомирщину та залишила досить хороше враження про себе. Дітвора виборола 3 загальнокомандне місце у виді випробувань «Рятувальні роботи на водній акваторії» і стала першою у польових навчаннях. Крім того юна рятувальниця Юлія Христюк здобула для «Посіпак» перше місце у конкурсі патріотичної пісні. 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here