Home Події Команда «Crazy Jacks» запрошує житомирян на турнір з пауерліфтингу...

Команда «Crazy Jacks» запрошує житомирян на турнір з пауерліфтингу та окремих вправ

121

 Багаторазовий чемпіон всеукраїнський змагань з пауерліфтингу команда «Crazy Jacks» ініціює свято сили, міці та спортивної краси у м. Житомир та організовує перший турнір з пауерліфтингу та окремих  вправ (жим лежачи, станова тяга, тяга штанги на біцепс та екстримальний жим)  «Шалені домкрати – 2018», що візьме свій високий старт 24 лютого.

 Вже більше трьох років десять житомирських  спортсменів та спортсменок виборюють лідерство у цьому виді спорту, об’єднавшись у команду. Цьогоріч участі у змаганнях нам стало замало, то ж ми взялися нести здоровий спосіб життя у маси, організовуючи змагання у рідному місті.

До участі у змаганнях запрошені: збірні команди областей, міст, спортсмени яких досягли віку 8 років, які мають спеціальну підготовку; учасники в особистому заліку;  спортмени із ближнього і дальнього зарубіжжя.


 Атлети змагаються в наступних вікових категоріях:  Юніори 20-23, Відкрита категорія (Open) 24-39 та Ветерани (Masters) 40-89. 


Атлети змагаються в наступних вагових категоріях: жінки  – до 56кг (Вілкс)  та 56+ (Вілкс); чоловіки 60,  67.5, 75, 82.5, 90, 100, 110, 110+ (Вілкс).
Атлети, які змагаються у підйомі штанги  на біцепс, результати рахуються по Вілксу.


Учасники змагатимуться за першість у жимі лежачи, становій тязі, екстримальному жимі та підйому штанги на біцепс. Серед вже заявлених учасників змагань: кандидати в майстри спорту, майстри спорту, майстри міжнародного класу та чемпіони світу з пауерліфтингу. 

Доведемо,  що Житомир вартий звання “кузні” силачів України!
Запрошуємо Вас на свято сили, міці та спортивної краси!

Дата: 24 лютого 2018 року 
Адреса: м. Житомир,    проспект Незалежності, 13; 
Початок турніру о 10:00. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here