Home Події Команда 26-ї бригади посіла 2-ге місце на змаганнях з воєнізованого кросу

Команда 26-ї бригади посіла 2-ге місце на змаганнях з воєнізованого кросу

122

На Чернігівщині, на базі загальновійськового полігону відбулись змагання на першість військових частин оперативного командування "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України з воєнізованого кросу на 3 км.

Всього у змаганнях, які відбулись за підтримки Чернігівської обласної організації фізкультурно – спортивного товариства "УКРАЇНА", взяло участь 11 команд, які представляли свої військові частини у військово – прикладному виді спорту.

За умовами проведення першості учасники долали дистанцію з бігу на 3000 метрів по пересіченій місцевості зі зброєю та спорядженням, стріляли з автомату АКС-74 на влучність та виконували вправу наступальною гранатою.

Перше місце серед учасників посіла збірна команда від 12-го полку оперативного забезпечення.

Друге місце – команда від 26-ї артилерійської бригади.
Трете місце – команда 50 ремонтно – відновлювального полку.

Варто зазначити, що спортивні змагання серед військових частини в оперативному командуванні проводяться постійно та охоплюють все більше військовослужбовців у різних видах спорту.

Зі слів начальника фізичної підготовки і спорту оперативного командування "Північ" підполковника Руслана Карпінського невдовзі серед військових частин командування відбудуться чергові змагання з виконання вправ стрільби зі штатної зброї.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here