Home Події Каратисти з Житомирщини вибороли нагороди на змаганнях у Харкові

Каратисти з Житомирщини вибороли нагороди на змаганнях у Харкові

154

5 лютого 2017 року каратисти Новогорад-Волинської міської дитячо-юнацької спортивної школи прийняли участь у чемпіонаті в Харкові, де  пройшов найбільший за кількістю учасників та за кількістю країн турнір, за останні роки, під назвою «Kharkov Open-2017».

Як повідомляють на сайті Новоград-Волинської міської ради, палац спорту "Локомотив" зібрав під своїм дахом 779 спортсменів та неймовірно велику кількість уболівальників. Країнами учасницями стали: Польща, Словакія, Білорусія, Грузія, Бельгія та навіть команда з Франції.

Першу нагороду для команди з Новоград-Волинська здобув 12-річний спортсмен Коваль Дмитро, який провів 4 переможні сутички, а от у фінальному поєдинку суперник був більш досвідчений, у підсумку 2-ге місце. Слідуючою включилась у змагання призерка чемпіонату України, Толченова Олександра, але на цей раз вона виступала у іншій ваговій категорії. Не зважаючи на це, теж пробилась до фіналу, у якому після нічиєї 0:0 програла за рішенням суддів 4:1.

Третю медаль для команди з Житомирщини здобув Іванов Микола. Прикра помилка на останній секунді півфіналу не дала йому можливість прорватись у фінал, а от у поєдинку за 3-ге місце вже свого шансу не втратив. Найпрестижнішою нагородою стало призове місце тренера та спортсмена Хромушина Андрія, який здобув медаль у категорії серед дорослих спортсменів. Андрій повернувся після тривалої перерви і здобув на цих змагання  почесне 3-тє місце.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here