Home Події Голова Житомирської ОДА покладає великі надії на нового тренера ФК ”Полісся”. ФОТО

Голова Житомирської ОДА покладає великі надії на нового тренера ФК \”Полісся\”. ФОТО

126

 40-річний Володимир Мазяр тренуватиме ФК «Полісся».

 
Нового тренера одразу після підписання контракту представили сьогодні, 22 листопада, голова облдержадміністрації Ігор Гундич, міський голова Сергій Сухомлин та директор ФК «Полісся» Віталій Лясковський.
 
«Вважаю, що новий тренер має вже з сьогоднішнього дня почати роботу і підібрати гравців, які отримуватимуть перемоги. У сезоні 2018-2019 рр. команда має вийти у Першу лігу. У Володимира Мазяра є гарні результати, тому вірю, що саме він ввійде в історію житомирського футболу, як тренер, який добився максимальних результатів», – наголосив Ігор Гундич.
 
Володимир Іванович Мазяр народився 28 вересня 1977 року у Хмельницькій області. Український футболіст, нападник, вихованець львівського футболу.
 
У Вищій лізі України провів 66 матчів. Також зіграв 6 матчів у Кубку УЄФА та 1 – у Лізі Європи. За час гри у професійних клубах забив більше 70 голів.
 
Грав у таких українських клубах: «Скала», «Газовик» (Комарно), «Динамо-2», «Динамо-3», «Ворскла», «Дніпро», «Олександрія», «Таврія» (Сімферополь), «Кривбас», «Газовик-Скала», «Сталь» Д, ФК «Львів», «Закарпаття», «Арсенал» БЦ, «Самбір», «Кар’єр» (Торчиновичі). А також у Азербайджані: «Олімпік-Шувалан» та «Сімург».
 
У 2013-2016 році був головним тренером футбольного клубу «Сталь». У 2016 році очолював рівненський «Верес», а у 2017 році був головним тренером винниківського «Руху».
 
Переможець Першої ліги чемпіонату України: 1999 року.
Бронзовий призер чемпіонату України: 2001 року.
Бронзовий призер чемпіонату Азербайджану: 2009 року.
Третій бомбардир чемпіонату Азербайджану: 2009 року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here