Home Події ФК ”Полісся” зіграє в Коростені з ФК ”Львів”

ФК \”Полісся\” зіграє в Коростені з ФК \”Львів\”

143

Вже в цю суботу, 05 серпня, ФК "Полісся" зіграє другий "домашній" поєдинок в ІІ лізі України. В рамках 4 туру на стадіоні "Спартак" в Коростені житомиряни прийматимуть ФК "Львів". Початок матчу – о 18.00. Вхід на стадіон – за квитками.

Арбітр – Кошура А.В. (Чернівці)
Асистенти арбітра – Гавеля О.М. (Кривий Ріг) Кєскюла Д.А. (Дніпропетровська обл.)
Четвертий арбітр – Кисельов П.В. (Жмеринка)
Спостерігач – Кревський О.Є. (Київ)

Житомиряни невдало дебютували в ІІ лізі, програвши два стартові поєдинки з вінницькою "Нивою-В" (0:4) та франківським "Прикарпаттям" (0:2). В команди виникли проблеми із складом. Лише перед грою в Івано-Франківську вдалося нарешті заявити ще п’ятірку гравців, серед яких вже відомі житомирським вболівальникам Богдан Самотуга, Олексій Михалюк та новачок команди Максим Чаус. Ця трійка вже встигла здорово проявила себе на полі. І тепер гравці ФК "Полісся" постараються зробити все можливе, щоб перервати серію невдач та нарешті порадувати своїх вболівальників.

ФК "Львів", як і "Полісся" – новачок нинішньої ІІ ліги. Команда відіграла сезон в аматорському чемпіонаті, щоправда, була там аутсайдером і посіла передостаннє, 11 місце в турнірній таблиці. Але на професійному рівні львів’яни стартували неочікувано потужно. Команда пробилася до 1/16 фіналу Кубка України, обігравши спочатку новачка І ліги "Кремінь" (2:0), а потім першолігову луцьку "Волинь" (3:0). Не менш вдалим став і початок чемпіонату. У феєричному матчі львів’яни переграли "Буковину" з рахунком 4:3 та розгромили хмельницьке "Поділля" 4:0. І лише волочиський "Агробізнес" вдома зміг мінімально обіграти левів.

Наразі ФК "Львів" посідає 3 сходинку в турнірній таблиці групи А та має гарний та зіграний колектив.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here