Home Події ФК ”Полісся” запрошує житомирян на перший футбольний батл

ФК \”Полісся\” запрошує житомирян на перший футбольний батл

109

В неділю, 17 грудня, в Житомирі відбудетсья перший в нашому місті футбольний батл між двома ДЮСШ з футболу – “Полісся” та “Фенікс”. Хто кращий визначатимуть команди дітей 2010 та 2011 років народження.

А в перерві між матчами своїми силами у конкурсах поміряються батьки юних футболістів. Також конкурси і подарунки чекатимуть на глядачів.

– Ми хочемо організувати для дітей та їх батьків футбольне свято і змагання одночасно. Тому вирішили провести футбольний батл. Ідею запозичили у боксерів, у яких матчевих зустрічей, коли команди чи області виставляють на поєдинок по одному бійцю в різних вагових категоріях. У нас так само спортивні школи чи клуби представлятимуть команди різного віку замість традиційних змагань по коловій чи кубковій системі. На перший батл вирішили викликати житомирські ДЮСШ з футболу Полісся та ДЮСШ Фенікс.

Надалі плануємо періодично проводити подібні змагання і викликати на них різних учасників. Такого в нас точно ще ніхто не робив, має бути цікаво. Всіх запрошуємо, – розповів директор КП ФК Полісся Віталій Лясковський.

Футбольний клуб “Полісся” запрошує усіх житомирян прийти 17 грудня з дітьми на свято. Початок — о 09.00. Вхід вільний. 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here