Home Події ФК ”Полісся” на виїзді обігрує корюківський ”Авангард”

ФК \”Полісся\” на виїзді обігрує корюківський \”Авангард\”

105

У суботу, 21 квітня, ФК "Полісся" зіграв перший виїзний поєдинок у весняній частині аматорського чемпіонату України. У рамках 14 туру наша команда зустрілася на Чернігівщині з корюківським "Авангардом".

Після двох домашніх поразок житомиряни були налаштовані лише на перемогу і з перших хвилин матчу перехопили ініціативу та почали активно пресингувати ворота суперника. Вже на другій хвилині Роман Гусак міг відкрити рахунок, але пробив неточно і м’яч пролетів в декількох сантиметрах від штанги, а Богдан Самотуга лише трохи не дотягнувся до шкіряного, аби підправити його траєкторію у ворота. За перші п’ять хвилин житомиряни мали декілька нагод відкрити рахунок, хоча й Дмитру Міхєєву час від часу довелося вступати в гру, а господарі заробили декілька кутових.

А на 16 хвилині Роман Гусак змушує помилитися воротарая авангардівців, який поспіхом і неточно вибив м’яч в центр поля прямо на Євгенія Кузнєцова. Той відпасував на Тосіча, який пройшовши лівим флангом, повернув м’яч Кузнєцову і Євгеній з-за меж штрафної по центру сильно пробив прямо у праву дев’ятку – 1:0.

Але ще до кінця першого тайму господарям вдалося відігратися після чергової подачі кутового. Дмитро Міхєєв вибив м’яч далеко вперед, але першим до нього встиг Поляниця. Перший удар від авангардівця Міхєєв зумів відбити, але м’яч знову відскакує до Поляниці, який пробиває в протилежний від воротаря кут воріт – 1:1.

Вирішальний же м’яч у ворота "Авангарду" забив головний бомбардир житомирян Роман Гусак в середині другого тайму, обігравши захист і пробивши з лівого флангу.

Після цього господарі спробували відігратися і почали раз за разом атакувати ворота житомирян. Але нашим футболістам вдалося стримати цей натиск і під кінець матчу знову перехопити ініціативу. Однак голів глядачі більше не побачили. Фінальний свисток зафіксував перемогу ФК "Полісся" з рахунком 2:1.

"Авангард" (Корюківка) – "Полісся" (Житомир) – 1:2 (1:1)
голи: Поляниця (31) – Кузнєцов (16), Гусак (66)
попередження: – Кузнєцов

Здобуті три очки дозволили команді піднятися на шосту позицію в турнірній таблиці.

А вже в цю суботу, 29 квітня, ФК "Полісся" вдома, на стадіоні "Колос" прийматиме харківський "Металіст1925".

Джерело: mfc.zt.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here