Home Події ФК «Атлет-Житомир» – володар Кубку Житомирської області з футзалу

ФК «Атлет-Житомир» – володар Кубку Житомирської області з футзалу

128

11 липня житомирський ФОК був ареною проведення вирішального матчу Кубку Житомирської області з футзалу, який розпочався ще наприкінці травня. Цьогоріч Кубок зібрав 15 команд-учасниць, які розпочали змагання у групах, а продовжили у плей-офф. Без поразок у плей-офф виступав «ГазМяс», тоді як їх суперник – ФК «Атлет-Житомир», здобув путівку до фіналу у напружених півфінальних двобоях з «Енергією».

Кубок Житомирської області, фінал

«ГазМяс» – ФК «Атлет-Житомир» 2:7 (0:4)

Голи: Нечипоренко +16, 17, – -26 – Литвиновський 8, 9, 12; Демчик 12; Біляченко 16; Тищенко 20; Орлик 24;

Попередження: Романюк, Селюченко, Циба – Трибель

Гравці «ГазМясу» зі стартових хвилин взялися спростовувати прогнози щодо відсутності інтриги у фінальному матчі. Номінальні господарі чинили відчайдушний опір більш іменитому супернику й першу половину тайму грали з чинним Чемпіоном Житомирської області на рівних. Однак хвилинна втрата концентрації коштувала футзалістам «ГазМясу» двох пропущених м’ячів, дубль оформив Литвиновський. Під завісу тайму той-таки Литвиновський з Демчиком знову знайшли шпарини в захисті суперника й довели перевагу своєї команди до 4:0.

Після дубля у виконанні Нечипоренка для гравців «ГазМясу» зажевріла надія, якій, втім, не дали розвинутись воротар «атлетів» Зорник і Біляченко з Тищенком: відповідно Вадим раз по раз рятував свою команду від голу, а Олександр з Микитою по черзі розписалися у воротах опонента. Лідер атак «ГазМясу» Нечипоренко міг підтримати власну традицію забивати у кожному матчі Кубку по три м’ячі, однак цього разу з 10-метрової позначки Олег не зумів переграти голкіпера гостів. Відтак 7:2 – «Атлет-Житомир» стає володарем Кубку Житомирської області з футзалу 2017 р.

По завершенні фінального матчу відбулася церемонія нагородження, яку провели голова Асоціації футзалу м. Житомира та Житомирської області Віктор Таран і голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк. Окрім вручення кубку, грамот і медалей також було відзначено лауреатів турніру:

Кращий воротар – Вадим Зорник ФК «Атлет-Житомир»

Кращий бомбардир – Олег Нечипоренко «ГазМяс» (20 голів)

Кращий гравець – Дмитро Вакула «ГазМяс»

Прес-служба АФЖО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here