Home Події До 25-річчя 95 бригади десантники провели спортивні змагання у зоні АТО. ФОТО

До 25-річчя 95 бригади десантники провели спортивні змагання у зоні АТО. ФОТО

134

Спортсмени 95 бригади бригади провели змагання в районі проведення Антитерористичноі операціі з нагоди 25-річчя з дня формування військовоі частини.


Спортсмени бригади неодноразово  брали участь у найрізноманітніших змаганнях різних рівнів, де постійно здобували перемогу, або посідали призові місця. Попри це,  кожен з них в першу чергу є військовослужбовцем Збройних Сил Украіни і найголовніший обов’язок кожного – це захист незалежності та територіальноі цілісності Украіни, тим паче в такий складний на сьогодення час для  Батьківщини.
 
"Яке свято для військових може пройти без спортивних змагань, тим паче, що день народження слід відзначити по справжньому, по богатирськи. Спортсмен, який має бажання займатися знайде можливість для того, де б це не було, хоча б декілька хвилин, проте знайде. Не потрібні якісь особливі умови для підтримання себе в нормальній фізичній формі, достатньо бажання", – стверджує начальник фізичноі підготовки та спорту лейтенант Ігор Рибак.


Під чітким керівництвом командира бригади полковника Олега Гутя спільно з кафедрою фізичноі підготовки та спорту було проведено командні змагання з нагоди 25-ти річччя 95-і бригади.


До програми змагань було залучено близько 25 спортсменів, які повинні були командою позмагатися у наступних номінаціях: біг на дистанціі 400 та 800 метрів, підтягування, жим штанги лежачи з вагою 85 кг, згинання та розгинання рук в упорі лежачи та боротьба Сумо. 


Збірна команда окремих підрозлілів бригади посіли 3 місце, команда 13 окремого десантно-штурмового батальйону здобули друге місце та абсолютну перемогу у змаганнях здобула команда 1 десантно-штурмового батальйону. 
 
Переможців змагань привітали з перемогою та вручили почесні грамоти та солодкі смачні подарунки, – інформує прес-служба 95 бригади.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here